DKUK
Tillæg i Dagbladet Børsen om TCI 2013 Konferencen og danske klynger

Tillæg i Dagbladet Børsen om TCI 2013 Konferencen og danske klynger

Den 22. april 2013 udgiver REG X – Det Danske Klyngeakademi og Region Syddanmark et tillæg i Dagbladet Børsen for at promovere de danske klynger og den globale klyngekonference, TCI 2013. Konferencen finder sted 3.-6. oktober i Kolding. I den forbindelse vil vi gerne sætte fokus på de danske klynger og de resultater, som klyngerne har skabt over det sidste årti.

Formålet med tillægget er at sætte de danske klynger på den erhvervspolitiske dagsorden og synliggøre de mange gode resultater, som klyngerne har skabt. Tillægget vil indeholde fortællinger om klyngeprojekter fra hele landet, krydret med en række fakta og interviews med klyngeeksperter, der vil belyse mulighederne og udfordringerne ved klyngesamarbejder. På den måde er det vores hensigt, at tillægget kan bidrage til en diskussion af klynger som innovations- og vækstmotorer. Det er vores forventning, at tillægget på den måde vil øge opmærksomheden og interessen for TCI 2013 Konferencen.

Har du lyst til at annoncere i Børsen-tillægget?
Børsen har en læserskare på 200.000 på hverdage og et oplag på 70.000. Tillægget vil altså nå bredt ud, og historierne udvikles ud fra ønsket om at appellere til flest mulige – både det private erhvervsliv, offentlige myndigheder og ikke mindst politikerne.

Se hvilke annoncerings- og sponseringsmuligheder du har HER.