DKUK
TCI - info

TCI konference i Kolding: Glæd dig til en sjov og anderledes international klyngekonference

Du kan godt allerede nu begynde at glæde dig til en utraditionel TCI konference med sjove indslag og utraditionelle værktøjer. Vi arbejder for tiden hårdt på at sammensætte et spændende og innovativt program, hvor du kan møde et stærkt felt af keynote speakers, bl.a. førende internationale klyngeeksperter og topledere fra det danske erhvervsliv samt deltage i interaktive sessioner og møde dine klyngekolleger fra hele verden.

Vi har desuden modtaget en masse spændende forslag til spændende oplæg (proposals), hvilket tegner godt for kvaliteten og alsidigheden på de forskellige tracks.

Og sidst men ikke mindst er vi ved at arrangere galla middagen d. 5. september, som skal foregå i de middelalderlige omgivelser på Koldinghus. Vi kan love for, at det bliver en stemningsfuld aften med god mad og festlig musik i godt selskab.

Vær opmærksom på at følgende TCI deadlines er blevet udskudt:

Proposals: 1 maj . Husk at send os DIT forslag til et klyngerelateret oplæg !

Early bird registrering: 1 juni. Husk at tilmeld dig TCI inden.  

Indlevering af specifikke klyngeudfordringer, som skal bruges i “cluster labs”: 1 juni . Husk at send os din klyngerelaterede udfordring, som du søger en løsning til inden.

Læs mere og tilmeld dig her www.tci2013.com