DKUK
TCI 2013

REG X byder velkommen til TCI 2013

I næste uge fra den 3.-6. september, løber årets vigtigste globale klyngeevent af stablen i Kolding. Årets TCI-konference samler verdens førende eksperter inden for klyngetænkning og klyngeudvikling. Ikke færre end 300 deltagere fra 40 forskellige lande har meldt deres ankomst til konferencen, som finder sted på Comwell i Kolding. Der vil være 167 forskellige indlægsholdere, som vil være med til at give deres inspirerende input til hvordan klynger kan blive en global vækstskabende faktor.

En interaktiv konference
Konferencens program er herudover spækket med initiativer, der skal sikre en så høj grad af interaktivitet som overhovedet muligt. Det sker bl.a. på konferencens Cluster Labs på onsdag, hvor konferencens deltagere, skal udveksle og skabe nye tanker og ideer i fællesskab inden for en række forskellige temaområder. På konferencens Global Coffee sessions samme dag vil deltagerne få mulighed for at præsentere deres bidrag i et interaktivt forum. Konferencens Cluster-Tours går bl.a. til den midtjyske Fødevareklynge og guldklyngen OffshoreEnergy, som er centreret i Esbjerg.      

På deltagerlisten er nogle af verdensførende klyngeeksperter og policy-makers. Der kommer bl.a Marco Malacarne fra Europa Kommissionen, Emiliano Duch, World Bank, Adrian Wooldridge, the Economist, Christian Ketels fra TCI, og Anders Eldrup fra Copenhagen Cleantech Cluster.

#TCI2013 
Du kan følge TCI 2013 live under hele konferencen. Du kan allerede nu gå ind og følge TCI 2013 på Twitter, Instagram, LinkedIn og Facebook eller læs mere i den online TCI Media guide her eller gå ind på tci2013.com