TCI 2013, global klyngekonference i Kolding

TCI 2013 - konferencekoncept og indhold

Organiseringen af den kommende globale klyngekonference TCI 2013 er godt i gang. Konferencens koncept og indhold er ved at blive udviklet, så interaktion og videndeling mellem deltagerne får de bedste præmisser. Konferencen finder sted i Kolding d. 3.-6. september 2013.

 

www.tci2013.com

www.tci2013.com  

'Early Bird' tilmelding er åben indtil 1. maj 2013


Konferencens tema
Verden over arbejdes der på at gøre nye ideer til nye produkter og servicer, der fører til bedre konkurrencedygtighed, større omsætning og mere vækst. Det har ført nye former for strategiske innovationspartnerskaber mellem virksomheder, forskningsinstitutioner og offentlige myndigheder med sig. På årets TCI-konference er det overordnede mål at få en bedre forståelse for, hvordan innovationspartnerskaber fungerer i praksis, hvad vi kan lære af dem, og hvordan de skaber værdi i klyngesammenhæng.

 

Vær med til at starte dialogen om mulighederne og udfordringerne i dit land under konferencens ’Global Coffee’
Under ’Global Coffee’ begivenheden inviterer vi deltagerne fra de forskellige kontinenter til at mødes med et medlem fra TCI’s bestyrelse. Det vil give mulighed for at åbne dialogen mellem forskellige aktører i de respektive lande og kontinenter og sparre med en ekspert fra TCI omkring mulighederne og udfordringerne. Læs mere HER.

 

Bliv inspireret af oplægsholdere fra både virksomheder og internationale organisationer.
Vi ser bl.a. nærmere på:

1. Hvordan og hvorfor virksomheder (multinationale selskaber, SMV'er og iværksættere) og organisationer deltager i innovationspartnerskaber?

2. Samfundsmæssige udfordringer og forskellige modeller for innovationspartnerskaber som løsninger

Vores hovedtalere vil blive annonceret i de kommende nyhedsbreve og på www.tci2013.com  

 

Hvordan får jeg en dybdegående forståelse af et specifikt emne?
TCI-konferencen vil blive inddelt i specifikke spor, der går i dybden med forskellige aspekter af, hvordan nye typer af innovationspartnerskaber kan føre til fornyet vækst i klynger.

Der er 6 konference spor og 6 akademiske spor på dette års TCI konference.
For mere information om de forskellige spor klik HER.

Se mere om, hvordan du kan indsende et forslag til et oplæg, du gerne vil holde i forbindelse med et af sporene HER.

 

Er du nysgerrig efter, hvordan man løser en særlig klynge-udfordring?
Vi arrangerer ’Cluster Labs’, hvor konferencedeltagerne har mulighed for at drøfte specifikke klyngeudfordringer og mulige løsninger med kolleger, eksperter og praktikere fra hele verden.

Send os information om den klynge-udfordring, du gerne vil drøfte senest d. 1. maj 2013 på challenge@noSpamtci2013.com 

 

Mød netop de deltagere, der er interessante for dig
TCI-konferencen giver dig bl.a. mulighed for at møde dine kolleger fra andre lande, arrangere et klynge-til-klynge møde eller at bringe projektpartnere sammen til et møde i løbet af konferencen. Når du er registreret og har betalt konferencegebyret, kan du logge på TCI Connect, se hvem der kommer til TCI 2013 konferencen og aftale mødetidspunkt med de - for dig - relevante deltagere.

 

SAS er nu officiel rejsepartner
Få 10% rabat hvis du rejser med SAS i forbindelse med TCI-konferencen i Kolding. Se mere om hvordan på www.tci2013.com  

 


Bag konferencen:
Region Syddanmark, REG X – Det Danske Klyngeakademi, Syddansk Universitet, Trekantsområdet Danmark, Vækstcentret – Succes for den Dansk-Tyske Region og Kolding Kommune.