Stor tilslutning til TCI 2013 i Kolding

#TCI2013 – følg med på de sociale medier

Tiden nærmer sig for dette års TCI-konference i Danmark. Det bliver et event, som vil nå nye høje højder, når det gælder interaktivitet og videndeling – både online og offline. Der sker hele tiden nye ting. Senest er programmet for konferencen blevet opdateret, de sociale medier kørt i stilling, og desuden er konferencekonceptet blevet omdannet til et helt specialt regnestykke

Sociale medier
På dette års TCI-conference vil deltagerne blive opfordret til at dele deres tanker og oplevelser, tage billeder og optage videoer og dele dem. Allerede nu er der livlig debat og networking på de sociale medier, så hvis du vil vide hvad der sker før, under og efter TCI 2013, opfordres du til at gå online og deltage.  

Du kan følge TCI 2013 på platforme som LinkedIn, Facebook og Twitter (husk #TCI2013), så kom på og tweet, del og netværk allerede nu.

Opdateret program
Programmet bliver løbende opdateret så følg med på www.tci2013.com. Her kan du også læse om det stærke team af keynote speakers, som vil holde oplæg på konferencen.

Tilmeldingerne strømmer ind
Det går rigtig godt med tilmeldingerne til TCI konferencen. Indtil nu har mere end 140 klyngeaktører fra 25 lande tilmeldt sig. Det betyder, at halvdelen af pladserne her to måneder før allerede er væk.  Frem til den 15. august eller så længe vi har billetter, kan du dog stadig tilmelde dig. Du kan tilmelde dig på dette link.

“The Every Encounter Equation"
Konceptet for dette års TCI konference kan stilles på i ligningen, der har fået navnet “The Every Encounter Equation”. Ligningen viser, hvad du kan forvente dig af TCI 2013 i Kolding. Kan du regne den ud: