DKUK
Skab vækst og udvikling i din virksomhed – med tilskud!

Skab vækst og udvikling i din virksomhed – med tilskud!

Da danske virksomheder i stigende omfang er i konkurrence med udenlandske kræfter som konkurrerer på pengepungen, er det eneste tilbageværende middel efterhånden den viden, som Danmark har været berømt for at mønstre: Den unikke tanke.

ErhvervsPhD-ordningen er en tilskudsordning som netop har til formål at give danske virksomheder et vidensløft. ErhvervsPhD’en tilfører en kritisk refleksion til løsningen af problemer, og bidrager over tid til at få udviklet konkrete produkter eller strategier, som virksomheden har rettighederne til.

En ErhvervsPhD er et treårigt forskningsprojekt, som gennemføres i samarbejde mellem en privat virksomhed, et universitet og en ErhvervsPhD-kandidat. Modsat den klassiske Ph.D, så er det ved ErhvervsPhD-ordningen et krav, at virksomheden opnår udvikling, vækst eller "kommercielt udbytte" gennem eksempelvis produktudvikling, markedsopdyrkning, strategiplanlægning eller generel effektivisering. Kandidaten ansættes i virksomheden med et månedligt tilskud på op til 14.500 DKK.

Se hvilket udbytte den fynske virksomhed Hydac fik ud af deres erhvervsphd og hvilke erfaringer de fik i filmen her: Erhvervsphd i Hydac

SDU Erhverv ved Syddansk Universitet tilbyder danske virksomheder en uforpligtende samtale om hvilke muligheder den enkelte virksomhed har for at gøre brug af ordningen. Syddansk Universitet har over de seneste år opbygget kompetencecentre inden for velfærdsteknologi, robotteknologi samt virksomhedsinnovation – kompetenceområder som kunne være aktuelle for jer.

For mere information eller booking af et møde, kontakt SDU Erhverv:

Rasmus Fischer, virksomhedskonsulent

Mail: rkf@noSpamsdu.dk

Tlf: 60111084