DKUK
REG X casestudie om det danske acceleratorprogram ’Accelerace’ høster international anerkendelse

REG X casestudie om det danske acceleratorprogram ’Accelerace’ høster international anerkendelse

I samarbejde med verdens førende universiteter har REG X i de seneste år været med til at udvikle fire casestudier om dansk klyngeudvikling og vækstiværksætteri til undervisningsbrug. Et af de casestudier, der er blevet udviklet omhandler Accelerace.

 

REG X har i samarbejde med spanske IESE Business School lavet casen om det succesfulde iværksætterprogram. Casen som hedder ”Accelerating start-up growth in Denmark” har netop modtaget stor ros ved 2012 EFMD Case Writing Competition i kategorien ”Entrepeneurship”, hvor dommerne belønnede casen med certifikatet” Highly Commended Case”. Prisen skyldes casens høje kvalitet.

 

Klik her for at se casen

Accelerace-programmet er en model som siden 2009 har været brugt til at udvælge og hjælpe over 100 danske vækstiværksættere med at lancere og udvikle deres produkter på internationale markeder. Vækstprogrammet varer typisk fem måneder. Casen om Accelerace-programmet kan læses her.

REG X bruger casestudier i klyngeundervisningen af nationale og regionale embedsfolk. Casene medvirker til at sætte fokus på de mange udfordringer og mulige løsninger, der er forbundet med klyngeudvikling. Udover accelerace, har REG X udviklet følgende casestudier til undervisningsbrug:

Case om Agro Food Park i region Midtjylland i samarbejde med INSEAD, case om Welfare Tech i Region Syddanmark i samarbejde med Harvard Business School, og case om økosystemet for vækstiværksættere i Region Midtjylland i samarbejde med Babson College.

Kontakt Jesper Lund på jesper@noSpamregx.dk for rekviering af cases.