DKUK
Er du årets europæiske klyngefacilitator?

07/09/10

Er du årets europæiske klyngefacilitator?

Vær med til lanceringen af the European Cluster managers’ Club og få chancen for at blive ”Cluster Manager of the Year 2010”.

På kick-off mødet d. 29. september 2010 ved European Cluster Conference 2010 i Bruxelles præsenteres The European Cluster Managers’ Club. Ved denne lejlighed vælges årets klyngefacilitator 2010.

The European Cluster Managers’ Club er en ny professionel klub for europæiske klyngefacilitatorer. Formålet med klubben er at varetage klyngefacilitatorernes interesser med særlig fokus på excellence. Klubben er skabt inden for rammerne af the European Cluster Excellence Initiative med støtte fra PRO INNO Europe® Initivative – begge initiativer hører under den europæiske kommission.

Kick-off mødets interaktive program giver alle deltagere en forsmag på klubbens fremtidige aktiviteter: Klyngefacilitatorer vil få mulighed for at mødes, netværke og erfaringsudveksle med andre klyngefacilitatorer fra hele EU. Der vil desuden være forskellige workshops, træning og andre interaktive sessioner, der vil fokusere på de værktøjer og færdigheder, som en klyngefacilitator har brug for, herunder f.eks. sociale færdigheder, strategisk analyse, klyngesamarbejder på tværs af grænser osv. Tilmelding til kick-off mødet er nu åben!

Kick-off mødets højdepunkt er den interaktive udvælgelse af årets klyngefacilitator 2010. Deltagerne skal her vælge imellem 4 finalister, som er udvalgt af juryen bestående af europæiske klyngefacilitatorer. I den forbindelse kan det nævnes, at vi har en dansk klyngefacilitator i juryen – Lars Horsholt Jensen fra BrainsBusiness i Ålborg. Prisen uddeles om aftenen, og formålet er at hylde den udvalgte klyngefacilitators stærke og succesfulde indflydelse på hans eller hendes klynge.

Er du en klyngefacilitator, som for nyligt har udført en ekstraordinær indsats, eller på den ene eller anden måde har styrket dine klyngemedlemmers konkurrenceevne, så ansøg om at blive Cluster Manager of the Year 2010 Award og tilmeld dig klubeventen her