DKUK
Barcelona Clusters Summer School

Barcelona Clusters Summer School

Igen i år arrangerer International Center for Competitiveness på IESE Business School et to ugers intensivt klyngeprogram: Barcelona Clusters Summer School (BCSS 2010). Sommerskolen varer fra 28. juni til 9. juli 2010.

Sommerskolen tilrettelægges af Emiliano Duch, som er en af pionererne inden for ledelse i klyngers konkurrenceevne - og det er netop dét, deltagerne vil blive klogere på. Undervisningen er en kombination af teori og praksis, og underviserne er både kendte akademikere inden for ledelse af klynger samt førende klyngepraktikere, som vil fortælle om best practise.

BCSS 2010 henvender sig til folk, som arbejder med klyngers konkurrence- og innovationsevne på såvel klynge- som regionsniveau. Den første uge (“Competitiveness Week”) bliver der fokus på, hvordan man kan anvende klyngeinitiativer i økonomisk udviklingspolitik. Competitiveness Week er målrettet personer, der udarbejder strategier for erhvervs- og regional udvikling, samt klyngepraktikere, der søger indsigt i de økonomiske incitamenter for klyngeinitiativer. Den anden uge (“Management Week”) handler om ledelse af klynger, herunder hvordan man kan skabe en fælles strategi for klyngeaktørerne. Undervisningen i den uge henvender sig til klyngepraktikere som klyngefacilitatorer og konsulenter samt til klyngevirksomheder og institutioner.

Du kan læse mere om dette års Cluster Summer School i Barcelona ved at klikke her.