DKUK
Invitation til åbningsfest for Biocluster.dk

Invitation til åbningsfest for Biocluster.dk

10 års målrettet indsats har været med til at skabe et bioøkonomisk epicenter i Midtjylland. Det arbejde har nu resulteret i, at klyngeinitiativet Biocluster.dk er en realitet, hvilket bliver fejret d. 18. juni  i Agro Business Park i Tjele - og alle interesserede er inviteret.

Biocluster.dk er et nyt klyngeinitiativ, der fokuserer på forretningsmuligheder og innovation i omstillingen til bioøkonomi. Der arbejdes med hele værdikæden fra produktion af biomasse over logistik til forarbejdning/raffinering af biobaserede produkter. Bag Biocluster.dk står et konsortium af Region Midtjylland, Aarhus Universitet, Landbrug & Fødevarer, Viborg Kommune, VIBORGegnens Erhvervsråd og Agro Business Park.

Invitation til åbningsfest

Klyngeinitiativet lanceres officielt onsdag d. 18. juni kl. 11.30-17.00, hvor der inviteres til en festlig dag med fokus på fremtidens forretningsmuligheder i bioøkonomien.

Prominente gæster fra ind-og undland vil tale om, hvilke forretnings- og vækstmuligheder klyngens styrkeposition åbner for danske virksomheder nu og i fremtiden.

Læs invitationen HER.
 
Vil du gerne vide mere om klyngeinitiativet eller åbningsfesten er du velkommen til at kontakte projektchef Lars Horsholt Jensen på lhj@noSpamagropark.dk eller besøge hjemmesiden www.biocluster.dk.