DKUK
Analyse af klyngen for Design og Kreativ erhverv i region Syddanmark

Analyse af klyngen for Design og Kreativ erhverv i region Syddanmark

REG X har igennem de sidste måneder arbejdet intensivt på økosystemanalysen af klyngen for design og kreative erhverv i Region Syddanmark. Og den er vi nu stolte over at kunne offentliggøre.
 
Analysen er baseret på kvalitative interviews med 47 centrale aktører i økosystemet. Vi har haft fingrene nede i motoren og undersøgt styrker og udviklingspotentialer, og på den baggrund fremsætter vi en række fremadrettede, erhvervspolitiske anbefalinger til udviklingen af klyngen og dens økosystem.

Analysearbejdet er foregået forud for- og sideløbende med nye udviklingsprocesser blandt klyngeaktørerne, og har inden udgivelse fungeret som input til det strategiske arbejde i den spirende klynge for design og kreative erhverv.

Analysen kan læses af klyngeaktører i den spirende klynge for design og kreative erhverv i Region Syddanmark, men modellen og analysens resultater kan også bruges som input og til klyngeudvikling i andre klynger på samme eller andre udviklingsstadier eller som inspiration til, hvordan man gennemføre økosystemanalyser for klynger.

Læs rapporten HER.