DKUK
Save the date: Intercluster Innovation Days “Denmark meets Catalonia”

Save the date: Intercluster Innovation Days “Denmark meets Catalonia”

Leder du efter samarbejderpartnere i Catalonien? Har du brug for adgang til det spanske marked? Eller vil du bare vide mere om klyngeudvikling? Så er klyngeturen til Barcelona i oktober måske noget for dig?  

REG X har i samarbejde med det danske handelskontor i Barcelona og den catalanske regering (ACCEO) arrangeret et 2-dages cluster-to-cluster meeting i Barcelona d. 23-24. oktober 2014 med henblik på at opbygge nye samarbejdermellem danske og catalanske klynger og netværk.

Mere information om turen til Barcelona følger i vores næste nyhedsbrev og på de sociale medier.    
        

Hvorfor er Catalonien spændende?

Catalonien var en af de første regioner i verden, som begyndte at arbejde med klynger. Dette har givet Catalonien 20 års erfaring i klyngeudvikling, som de danske klyngeaktører kan drage nytte af. Nogle af de stærke catalanske klynger er inden for landsbrugsmaskiner, design, fødevarer, energi og industrielle systemer.

Catalonien har 7 millioner indbyggere og er førende region i Spanien indenfor klynger og innovation. Regionen har omkring 25 forskellige klynger med mere end 1200 virksomheder, der repræsenterer de vigtigste sektorer i den catalanske økonomi. En stærk politisk opbakning til klyngepolitikken har skabt et team af professionelle klyngespecialister.  Den catalanske regering har netop offentliggjort en ny strategi med fokus på at udvikle de catalanske klynger gennem innovation, tværnationalt samarbejde og internationalisering.

I 2013 deltog Innovation Norway i det første Intercluster Innovations Days ”Norway meets Catalonia”.

Vil du vide mere om turen er du velkommen til at kontakte Lotte på +45 2157 5769