DKUK
REG X tilbyder igen uddannelse for klyngefacilitatorer

REG X tilbyder igen uddannelse for klyngefacilitatorer

REG X udbyder nu en ny runde af sit populære træningsprogram for danske klyngefacilitatorer, Cluster Facilitator Programme. Træningsprogrammet kørte første gang fra efteråret 2010 til vinteren 2011, og siden har der været efterspørgsel på endnu en runde.

Undervisningen er denne gang tilrettelagt i to moduler, som afvikles i henholdsvis september og oktober 2012. Overskrifterne for de to moduler er blandt andet: klyngeudvikling, forretnings- og finansieringsmodeller for klynger, værdikædeanalyse, open innovation og kommunikation.

Deltagerne får konkrete redskaber til klyngefacilitering med sig hjem, og målet med træningsprogrammet er at give de danske klyngeinitiativer en vitaminindsprøjtning ved styrke netop de kerneområder, der skaber en succesfuld klynge.

Vores læringsfilosofi er handlingsorienteret og undervisningen er baseret på case-historier. Deltagerne får i løbet af uddannelsen opbygget en værktøjskasse, som er lige til at tage med hjem og bruge i hverdagen.

Der bliver åbnet for tilmelding i august 2012, nærmere information følger i vores august-nyhedsbrev, eller på www.regx.dk.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at blive skrevet på ventelisten, så kontakt sekretariatsleder Allan Emiliussen på: allan@noSpamregx.dk