Konference om fremtidsbyen

02/08/12

Konference om fremtidsbyen

CO2-neutrale bygninger, intelligente el- og informationssystemer og energiværker, der bruger affald som ressource… Idéerne og visionerne er mange, men hvordan ser fremtidens by ud? Det giver konferencen Open Smart City 2012 et bud på den 20.-21. marts.
 

Se mere om Open Smart City

Copenhagen Cleantech Cluster inviterer sit internationale netværk og alle andre, der er interesserede i et kig ind i fremtidens byer, til konferencen Open Smart City 2012. Det er den 20.-21. marts i København, og udgangspunktet for konferencens diskussioner om fremtidens miljøvenlige by bliver netop den danske hovedstad.

Stikordene for konferencen er: ’Intelligente, grønne bygninger’, ’smart grids’, ’vandsystemer og spildevand’ samt ’affald som ressource’, og Copenhagen Cleantech Cluster lover, at deltagere på konferencen kan møde 10 af de mest avancerede cleantech-klynger i verden.

Den danske klynge har nemlig fingeren på pulsen, når det gælder de nyeste teknologier inden for cleantech. Hvert halve år deltager klyngen i møder med et internationalt cleantech-netværk og får på den måde friske input fra hele verden. Senest mødtes netværket i North Carolina, til marts mødes de til konferencen i København, og til november står der Singapore i netværkskalenderen.
 

Forretningsmuligheder
På konferencen vil virksomheder, vidensinstitutioner og politiske beslutningstagere fra cleantech-klynger fra nær og fjern præsentere deres forslag til, hvordan vi skal indrette fremtidens intelligente og miljøvenlige byer. Forslagene repræsenterer samtidig unikke forretningsmuligheder og konferencen er en mulighed for andre klynger og aktører til at netværke, knytte kontakter og indgå nye samarbejdsaftaler.
 

Tilmeld dig konferencen her

Læs mere om Copenhagen Cleantech Cluster her