DKUK
Forstå Kina – træning for klyngefacilitatorer

03/09/12

Forstå Kina – træning for klyngefacilitatorer

1. maj 2012 er sidste chance for at tilmelde sig EUROCHAMBERS seminar ’Understanding China’. Seminaret er målrettet erhvervsfremmeaktører, der rådgiver virksomheder om mulighederne for at handle med Kina.

For fjerde og sidste gang åbner EUROCHAMBRES - The Association of European Chambers of Commerce and Industry - dørene til træningsseminaret ‘Understanding China’.

Seminaret strækker sig over fire moduler og løber fra juni 2012 til december 2012. Undervisningen foregår dels i Belgien og dels i Kina. Træningen er målrettet erhvervsfremmeaktører, der til hverdag rådgiver virksomheder om, hvilke handelsmuligheder, der er med Kina. Det er blandt andet ansatte på erhvervsservice-kontorer, handelsfremmende organisationer og sektorbestemte foreninger og klynger.

EUROCHAMBERS lover, at deltagerne undervejs vil få et solidt kendskab til det kinesiske marked, og hvordan de kan hjælpe virksomheder, der drømmer om at få en bid af det kinesiske markedspotentiale.

Der er 25 pladser på seminaret, og man skal tilmelde sig inden 1. maj 2012. EUROCHAMBERS dækker alle omkostninger i forbindelse med seminaret bortset fra rejseomkostninger og et registreringsgebyr på 500 euro.

Tilmeld dig ’Understanding China’ HER