DKUK
Netværksmøde #3

04/15/11

Billeder fra netværksmøde #3

Et netværksmøde med fokus på finansieringsmodeller for klynger

Hvordan skaber man en langsigtet finansiering for klynger?  - Dette var det gyldne spørgsmål til REG X’ 3. netværksmøde, som blev afholdt i ”Rummet” København d. 12. april 2011.

Vi var samlet 36 deltagere fra et bredt udvalg af danske klynger og netværk. Det var en dag med fart over feltet og mange gode diskussioner om, hvordan klynger skaber værdi, og hvordan man skaber en bæredygtig finansieringsmodel for klynger. Se en sammenfatning af diskussionen ved at klikke HER.

Dagen bød også på oplæg fra to ildsjælde, der brændte for hver sit område.

Eva Kruse fra Danish Fashion Institute fortalte med engagement historien om modeklyngen. En succeshistorie der fortæller, hvordan klyngen over sine 5 leveår er gået fra at være et løst netværk til at være en moden klynge med 90 medlemmer. Klyngen formår blandt andet årligt at trække mere end 60000 deltagere til Danish Fashion Week i København.

En anden, der brændte for sit felt, var fundraiser og projektrådgiver Lisbet Lorentsen fra Dansk Projektrådgivning. På baggrund af hendes store erfaring fortalte hun om ideen med fundraising, ”den gode projektansøgning” og om www.tilskudsbasen.dk. Lisbets budskaber til deltagerne var: 1) ”Husk at tilskudsgiver er en af de vigtigste samarbejdspartnere, så vær snu og plej relationen. 2)Hold op med at spille kostbar og kom i gang med at søge de mange tilskud, der findes derude.

REG X holder netværksmøde igen om et halvt år. Hvis du har lyst til at blive en del af netværket, så skriv en mail til: louise@noSpamregx.dk