DKUK
Kendisser for klyngesamarbejde

12/06/11

Kendisser for klyngesamarbejde

Værs’go. Spotlight. Skuespiller Mads Mikkelsen var blikfang, da IKT-klyngen BrainsBusiness ved sit årlige award-show den 17. november i Ålborg uddelte den prestigefulde IKT-innovationspris.

Mads Mikkelsen

Sammen med en anden kendis, den tidligere studievært Line Baun Danielsen, kastede den verdenskendte dansker stjernestøv på BrainsBusiness’ arrangement, da han afslørede, at prisen i år gik til Steen Andreassen, iværksætter og professor i sundhedsteknologi på Aalborg Universitet.

 

I timerne inden prisuddelingen havde de godt 300 gæster fornøjelsen af at opleve Mads Mikkelsen som inspirator. Mikkelsen åbnede nemlig sin skuespiller-værktøjskasse for dem og gav gode råd om, hvordan man bedst kan markere sig i netværks- og salgssituationer.

 

”It-ingeniører er jo per definition teoretiske og akademiske, men når der skal netværkes eller sælges, er de som alle andre nødt til at efterlade et markant og godt indtryk. Og her har vi som skuespillere nogle værktøjer, som kan være gavnlige at lære”, sagde Mads Mikkelsen blandt andet om arrangementet.

 

Det er andet år i træk, at BrainsBusiness bruger en kendis som inspirator og trækplaster. Sidste år var det John Cleese, der gav prisuddelingen stjernestatus. For BrainsBusiness er brugen af kendisser en måde at gøre opmærksom på sig selv på, men også en lejlighed til at få forklaret omverdenen, hvad klyngesamarbejde er.

 

Mange uden for klyngemiljøet ligner nemlig stadig et spørgsmålstegn, når talen falder på klynger, og det er et problem, hvis klynger skal være med til at udvikle den danske økonomi og konkurrencedygtighed. Derfor er det vigtigt at skabe så meget klynge-omtale så muligt for at afmystificere begrebet og undgå klynge-misforståelser, lyder IKT-klyngens filosofi.

 

Se videoer fra arrangementet her.

Der bliver løbende samlet omtale af arrangementet på BrainsBusiness’ hjemmeside, under fanebladet ”Award” her.

Find BrainsBusiness på de sociale medier Facebook her og LinkedIN her