DKUK
Gratis seminarer om det japanske marked

11/08/11

Gratis seminarer om det japanske marked

EU’s Japan-kontor inviterer i 2012 til to seminarer, der skal give europæiske virksomheder værdifuld viden om det japanske marked. Små og mellemstore virksomheder kan deltage gratis.
 

Det japanske marked har ry for at være lige så besværligt som lukrativt at bevæge sig ind på for virksomheder udefra. For at give interesserede en hjælpende hånd organiserer EU’s Japan-kontor derfor i 2012 to seminarer, som skal give europæiske virksomheder en større forståelse for, hvordan det japanske marked fungerer.

Overskriften på det første seminar er ”Distribution & business practices in Japan”, og det strækker sig over fem dage i februar og marts. På den foreløbige dagsorden står blandt andet emner som den japanske økonomi, trends og karakteristika for de japanske forbrugs- og detailmarkeder, japanske marketingstrategier samt kundefokus-strategier.

Det andet seminar, ”Human ressources training programme – Japan industry insight”, ligger i juni og varer fire-fem uger. Her kommer deltagerne blandt andet på virksomhedsbesøg og mødes på et fællesseminar med lokale forretningsfolk.

Det er gratis for små og mellemstore virksomheder (SMV’er) at deltage på de to seminarer, og virksomhederne kan desuden søge EU-støtte til at få dækket deres omkostninger til kost og logi.

 

Læs mere her