Dr. Henry Chesbrough interviewes af InnovationManagement i forbindelse med European Innovation Conference 2011

01/27/11

Dr. Henry Chesbrough interviewes af InnovationManagement i forbindelse med European Innovation Conference 2011

D. 29.-31. marts 2011 afholder REG X og Innovation Roundtable® European Innovation Conference 2011 på Hotel Legoland i Billund. I den forbindelse gæster Dr. Henry Chesbrough Danmark, hvor han vil være hovedtaler på konferencen. Chesbrough er ekspert i Open Innovation, og betragtes som grundlægger af begrebet efter udgivelsen af sin bog ”Open Innovation” fra 2003.

Chesbrough’s deltagelse på European Innovation Conference 2011, samt den kommende udgivelse af hans nye bog ”Open Services Innovation”, har givet anledning til et dybdegående interview udført af det anerkendte online magasin, InnovationManagement. Interviewet handler særligt om Chesbrough’s nye bog og temaet Open Services Innovation, og Chesbrough fortæller uddybende om de vigtigste budskaber i bogen og om forskellene mellem Open Innovation i henholdsvis services og produkter.

Du kan læse interviewet ved at klikke her.

Hvis du vil vide mere om European Innovation Conference 2011, kan du læse mere på konferencens hjemmeside www.eic2011.com.  Tilmeldingen er åben indtil d. 28. marts 2011 og er målrettet virksomheder med en årlig omsætning på minimum €500 mio.