DKUK
Ambitiøst ambassadørprogram hos Medicon Valley

11/08/11

Ambitiøst ambassadørprogram hos Medicon Valley

For at sikre sig vidensdeling og globale partnere sender den dansk-svenske life science-klynge Medicon Valley sine medarbejdere ud på tre-årige udvekslingsophold hos udenlandske klynger.

 

Udveksling af medarbejdere mellem verdens førende life science-klynger er grundstenen i et ambassadørprogram, som Medicon Valley har udarbejdet for at sikre klyngen udenlandske partnerskaber og større vidensdeling.

Medicon Valley startede programmet, Life Science Ambassador Programme, i 2008 som et forsøg for at sikre en systematisk udveksling af viden mellem life science-klynger i hele verden.

I programmet udveksles højt placerede medarbejdere mellem to klynger i en periode på tre år. Ved at flytte danske medarbejdernes hverdag til en udenlandsk klynge åbner man nye muligheder for, at medarbejderne kan finde potentielle samarbejdspartnere, investorer, kontakter og projekter til de virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner, der er tilknyttet Medicon Valley.

 

Medicon Valley har medarbejdere udstationeret i life science-klynger i blandt andet Japan, Canada, USA, Sydkorea og i Europa. Flere samarbejdsaftaler er på vej.

 

Ved at klikke hér kan man blandt andet læse om de resultater, som virksomhederne i Medicon Valley-klyngen allerede har fået ud af ambassadørprogrammet.